Cenzaa

'Structurele verbetering van je huid, gezondheid, geest en geluk', dat is de missie van Cenzaa. Cenzaa ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige huidverbeteringsproducten en reikt je tools aan voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan; in een aantal eenvoudige stappen begeleidt Cenzaa jou thuis naar een optimaal huidresultaat. Cenzaa is ervan overtuigd dat de combinatie van een positieve mindset, balans tussen body en soul en het gebruik van huidverbeterende producten leidt tot een gelukkig, evenwichtig leven.

Werk bij mij in de salon én thuis aan een maximaal huidresultaat en verbeter jouw huid op het hoogst haalbare niveau. Jij verdient het om de allerbeste versie van jezelf te worden!

 

Ik heb met diverse merken gewerkt, maar miste steeds een stukje wellness in de producten. Tijdens behandelingen wil ik het allerbeste resultaat behalen op het gebied van huidverbetering en daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je lekker komt ontspannen; een gezichtsbehandeling moet tenslotte een cadeautje voor jezelf zijn. Daarom heb ik gekozen voor het merk Cenzaa, juist om ook de focus te leggen op ontspanning. Dit doe ik door middel van de heerlijke geurende producten, diverse massagetechnieken en hotstones!